Valorant Savaş Bileti(Battle Pass) Nedir? Nasıl Alınır?

Valorant Savaş Bileti (Battle Pass) Nedir?

02 Haziran 2020 Valorant çıkışı ile birlikte oyuna savaş bileti sistemi ilk kez eklenecek. Savaş bileti sayesinde Valorant'a ayırdığınız vakti oyununuzu özelleştiren birbirinden eşsiz içeriklerle ödüllendirileceksiniz. Toplam 50 adet aşamanın bulunduğu Savaş Bileti 1. Kısım Kıvılcım olarak adlandırılmakta ve XP kazanarak savaş biletinde aşama kat edebileceksiniz.

Valorant Savaş Bileti Sistemi Nasıl Çalışıyor?

Savaş biletinde Seçkin ve Standart olmak üzere iki farklı yol bulunuyor. Standart olarak adlandırılan bedelsiz yolda herkes XP kazanarak biletinde ilerleme kaydedebilecek. Savaş Bileti 10 farklı parçadan oluşuyor. Her bir parçada 5 tane seçkin aşama bulunuyor ve bu parçalar tamamlandıklarında bedelsiz bir parça tamamlama ödülü kazandırıyor. 5 seçkin aşamanın hepsi yeterli miktarda XP toplanarak tamamlandığında bir parça da tamamen bitmiş oluyor. Parça bitince, bedelsiz parça tamamlama ödülleri sizin oluyor ve bir sonraki parçanın kilidi açılıyor. Unutmayın ki sadece Seçkin Bilet sahibi olan kişiler tüm ödülleri kazanabilir. Ancak Seçkin Bilet sahibi olmanız XP takviyesi sağlamaz. Bir hatırlatma olarakta Seçkin Bileti sahibi olmadan tüm görevleri tamamladınız ancak biletiniz yok. Geriye dönük olarakta ödüllere erişim sağlayabilirsiniz.

Valorant Seçkin Savaş Bilet Nasıl Alınır? Ücreti Ne Kadar?

Eğer ödüllerin tümüne sahip olmak istiyorsanız, Seçkin Bilet sahibi olmanı gerekiyor. Seçkin Valorant Savaş Bileti’ni 1000 Valorant Points karşılığında satın alabilirsiniz. 1000 Valorant Points yaklaşık olarak 54 ₺ karşılığı sahip olabilirsiniz.

Valorant Savaş Bileti 1. Kısım Kıvılcım Ödülleri Neler?

1. Kısım Savaş Bileti'yle açabileceğiniz, Valorant'ı kişiselleştirmenize yardımcı olacak ödül türleri silah kaplamaları, oyuncu kartları, silah uğurları, spreyler ve unvanlardan oluşuyor.

Valorant Savaş Bileti 1. Kısım Kıvılcım Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

Valorant yetkilisi David Cole "Savaş Bileti her 2 ayda bir yenilecek" açıklamasını yapmıştı. Buna göre 1. Kısım Kıvılcım Savaş Bileti 02 Haziran 2020 tarihinde oyuna geldiğinden dolayı, 02 Ağustos 2020 tarihinde son bulmasını tahmin ediyoruz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar