Valorant Yeni Ajanı Skye Yetenekleri ve Çıkış Tarihi

Riot Games 13 Ekim tarihinde 3. Kısım başlaması ile birlikte Valorant ajanlarına yeni ajan Skye ekleneceğini duyurdu. Ancak yamada bir erteleme söz konusu olarak Ajan 27 Ekim tarihinde oyuna dahil olacak. Skye rolü gözcü olacak. Bakıldığında Sova'nın gelişmiş bir hali gibi duran Skye gelin şimdi yeteneklerini inceleyelim.

VALORANT Skye Oyuna Ne Zaman Eklenecek?

Valorant'ın yeni ajanı Skye, 27 Ekim 2020 tarihinde oyuna eklenecektir.

VALORANT Skye Yetenekleri:

Doğanın Şifası [C]: Bir etki alanı oluşturarak alanda ki takım arkadaşlarına iyileştirme sağlar. Ancak Skye bu alan içerisinde kendini iyileştiremez.

Av Peşinde [Q]: Kaplan tuzağını istediğiniz konuma yerleştirin. Etkinleştirmek için üzerine gelip SOL tuş ile harekete geçirin. Etkinleşen tuzak patlar ve rakiplere hasar verir.

Kılavuz Işık [E]: Uzaktan kontrol edilen bir Kurt Dron gönderir. Kurt Dron ateş tuşuna basılı olarak nişangah ile yönlendirilir ve aktifleştirildiğinde flaşa dönüşerek etrafı kör eder. Unutmayın ki bu kör etme etkisinden takım arkadaşlarınız da etkilenir.

İzsürenler [X]: Kullanıldığında Skye 3 adet arayıcı tohum yollayarak yakındaki düşmanları aramaya başlar. Eğer tohumlar rakibe ulaşırsa rakiplerin yeri açığa çıkar. Bu özelliği spike hücum modunda ki kurtlar gibi yada League of Legends'de İkiz Gölge öğesi aktifi olarak benzeştirebiliriz. 
Valorant Türk Blog Ekibi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar