Valorant 3.Kısım Geliyor! Detaylar ve Tüm Değişiklikler!


Genel olarak bu yazımızda cevabını bulabileceğiniz soruları şu şekilde sıralayabiliriz. Valorant 3.kısım rekabetçi değişiklikleri nelerdir? Valorant 3.kısım ne zaman başlıyor? Valorant yeni ajan ne zaman geliyor? Valorant dereceli sunucu seçimi nasıl yapılır? Valorant sunucu seçimi nasıl yapılır? Valorant 3.kısım tarihi? Valorant 13 Ekim değişiklikleri nelerdir? Tüm bu soruların cevabı için yazımıza göz atın.

Valorant’ın 1. Bölüm 3. kısım ne zaman geliyor?

VALORANT'ın 3. Kısım rekabetçi eşleştirmesi 13 Ekim'de başlıyor. Yepyeni savaş bileti ödülleri ve yeni bir ajan ile takipte kalın.

Daha Dar Dereceli Sıraları

Daha dengeli bir eşleştirme deneyimi için birlikte sıraya girilebilen kademeleri 6'dan 3'e düşürüyoruz. Kendi beceri kademeniz dışındaki arkadaşlarınızla birlikte oynayabilmeniz de bizim için önemli. Bunu farklı şekillerde yapmanızı sağlayacak yöntemleri araştırıyoruz.

Tercih Edilen Sunucu (Server) Seçimi

Artık tercih ettiğiniz sunucuyu seçebileceksiniz. Eşleştirme kaynaklı sebeplerden ötürü her seferinde tercih ettiğiniz sunucuda oynayamayabilirsiniz. Ama bu özellik tercih ettiğiniz oyun sunucusunun gelme ihtimalini büyük ölçüde arttıracak ve pinginizi düzenlemenizi ya da iyileştirmenizi sağlayacak.

Ölümsüzlük ve Üzeri Kadem İlerlemesi

Ölümsüzlük ve üzeri kademelerde en zirveye oynayanlar için artık kademe yükselmek veya düşmek tamamen karşılaşmanın galibiyetle mi, yoksa mağlubiyetle mi sonlandığına ve son skora göre belirlenecek.

Bunun sonucunda olumlu sonuçlar alınırsa tüm kademelere bu düzenlemenin gelebileceği de Riot yetkilileri tarafından bildirildi. Daha fazla detay ve güncellemelerden haberdar olmak için yazılarımızı takip etmeyi unutmayın. Ayrıca yeni eklenecek ajan hakkında bilgiler geldikçe sizleri haberdar edeceğiz.
Valorant Türk Blog Ekibi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar